3 månader kvar i spanien

ja, det är inte lönt att jag ska säga att jag ska förbättra mig med bloggningen för jag har inte tid ändå. tyvärr!

lovisa har varit här, hon kom i fredags och åkte i måndags morse, tidigt! någon undrade vart hon bodde och hon bodde hemma hos mig. i fredags hämtade jag henne på flygplatsen och efter det drog vi hem till mig. åt pizza och snackade skit! efter det kom nils och william så gick vi och satte oss på en bar med dom. gick sedan vidare ut för att träffa lite folk. både lovisa och jag var trötta så det blev en tidig kväll. gick hem och somnade efter mycket snack.

lördagen började med att vi gick till baskin och kom på att det var mycket finare väder än vad vi trodde och märkte att vi hade fel kläder. så vi tog en juice och gick sen tillbaka för att byta om. gick ner på stranden och lovisa doppade även sig. inte ens jag har gjort det än.... det blev lite molnigt så vi gick till chispan och åt! mummmms. gick hem till mig och började fixa oss inför kvällen eftersom vi skulle fira mig :)

natti kom och vi gjorde vid oss alla tre, gick sedan till fusion och tog några drinkar. sen var det meningen att  vi skulle till weebaren men vi svängde inom bolibompa och där satt massa folk och överraskade mig med sång och balonger!!! jag blev riktigt glad!!! (tack amanda för fox/nipplebruschen). sen blev det en galen kväll vi inte kommer glömma.

vaknade allihopa hos william och gick sedan hem och packade upp presenter! tack för allting, pengar, skor osv. tack för alla grattningar och kort!!

vi ägnade mest dagen till att kolla på film, ta det lugnt och snacka skit. drog sedan till teterian för att dricka lite te med vänner.

vid fem - halv sex på morgonen tog vi taxi till flygplatsen och åt frukost där. sedan fick vi säga hejdå :( jag gick och satte mig för att vänta på tåget och kom lagom hem till klockan åtta. började skolan klockan nio men kände att det var inte lönt att vara vaken. så jag somnade och gick sedan på min sista lektion vid ett istället.

imorgon har jag nationella i svenska, skriv delen. kul....... fem timmars skrivande om något jag inte vet försen jag sitter där imorgon klockan nio. nej, det ser jag inte framemot. men efter det är jag ju fri. på fredag har jag prov och sen har jag lov. jag lovar er, jag behöver detta lovet mer än någonting nu.


förresten så tack lotta och mamma för ert stöd. det hjälper även om det ser mörkt ut ibland.

bilder kommer jag att lägga upp när det finns tid!!!

nu välkomnar jag mig själv in i vuxenlivet!!

puss /18åriga lotta


ps. du som undrade om jag rekumenderar att åka till spanien - gör det! du kommer aldrig att ångra dig!

världens bästa bror

för er som inte vet fyller jag 18 (WOOWOWOWOWOWOW) år på söndag. idag när jag kom hem från skolan, riktigt trött efter ett rättskunskapsprov så möts jag av 12 stora röda rosor!! helt galet! då har min bror, fredrik, skickat bud från madrid. och det hamnade rätt! här i mitt lilla rum i fuengi! jag blev riktigt chockad! tack tack tack tack älskade bror!!!!!!!!!!!!!!!!!


besök

HEJ! nej, nu tycker till och med jag att det börjar gå utför med bloggen. hinner inte riktigt med att uppdatera! men jag ska skörpa mig (tror det är tionde gången jag säger det).

hade jätte mycket förra veckan och har minst två prov denna vecka också, så det blir lite kass uppdatering igen. men kan berätta att vi hade besök av två madridare som vi träffade när vi va uppe i madrid över en helg. det blev en galen fredag, men vi hade grymt kul. lördagen spenderades på rummet med spanska böcker och sedan restaurang med nils, amanda, daniel, fredrik och william. sen gick vi och spelade biljard och spelade wee. träffade lite mer folk och drog ut, men jag var trött och drog sedan hem. söndagen spenderades ännu en gång med spanska böckerna, kul? nej verkligen inte.

snart kommer natti och vi ska dricka lite te och snacka skit. det vi är bäst på.

fyra dagar kvar, sen kommer lovisa hit!!!!!!!!!!!!!! OCH VET NI VAD??? JAG BLIR 18 PÅ SÖNDAAAAAAAAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HEEEEEEELT GALET, har längtat efter denna dagen sedan jag föddes!! (nästan) WOOWOWOOWOWOOW!!!!!!!!!!!

jag får snart spel på blockflöjten utanför fönstret

godkväll! har så mycket i skolan just nu, fyra prov denna veckan men ett avklarat idag, därför kommer det vara dålig uppdatering. matteprovet idag gick bättre än vad jag trodde, hoppas att jag klarar det för då är min matte slut, och förhoppningsvis kommer jag aldrig att ha en mattekurs mer i hela mitt liv. imorgon har jag geografiprov som jag precis satt och pluggade med men fastnade och kände att jag behövde paus. snart tillbaka igen...

på onsdag börjar jag en timme tidigare för att plugga företagsekonomi till provet jag har på fredag och imorgon måste jag också börja plugga på mitt spanska prov jag har på torsdag. på fredag måste jag också lämna in ett PM på mitt nationella föredrag i svenskan. kul vecka? jag som hade tänkt träna mycket i veckan... det blir nog inte mycket av det. surt. något som är kul är ju att lovis snart kommer, och snart blir jag även 18!!!!!!!!! helt galet. om tre veckor är det ju även påsklov och då kommer det en del personer hit, en speciell. så det är kul :) lovet kommer vara det mest efterlängtade hittills!

nej, back to reality. vi hörs!!!


en liten bild på mig och min fina vän nils, som jag är så tacksam att jag har träffat. nu blev jag gladare.

packa bikinin!

i detta tillfälle kan man inte vara lyckligare, nu fick jag precis reda på att lovisa också kommer! och hon kommer om 12 dagar!!! över min födelsedag! gud, jag är så lycklig. mina finaste kompisar kommer hit. det är ni som saknas!



min lovis när hon hälsade på mig i julas :)

oooh, sierra

gid va roligt det var! att äntligen ställa sig i backen, på med snowbladesen och åka iväg, hoppa på ett gupp och känna vinden i håret. det va helt underbart, lätt en av dom bästa dagarna detta året. vissa stannade en dag till men även om jag ville så hade jag inte kunnat pga mina knän. har inte haft så ont på länge. men det är ju bra idag och skidorna va så roliga så det är det värt. idag har jag pluggat matte, pratat med mamma och legat på stranden. ikväll blir det lite förfest hos gustaf och sen blir det funkan. det blir inget mff, ingen orkade ta sig till marbella :(

har fått tillbaka den så kallade funkanhostan, har så ont i mina lungor nu. och jag hostar bara luft och klöks lite då och då. NICE... nej inte alls. det är verkligen joggigt. hostar var femte min. stackare..

här kommer lite pics från sierra:


taggade tjejer i liften

jessica, nils och oskar

proffsiga tjejer i backen, nicole - isabelle och linn

stek i liften, amanda och fredrik

amanda och jag

oa trixar

allt för idag, puss och kram



ps. ja man får ha kompisar som sover över, men oftast vill inte familjerna att killar ska sova där, men man får sova hos killar.

sierra nevada nästa!

imorgon blir det sierra! det ska bli riktigt kul och för min del blir det snowblades. önska mig lycka till!

fick förövrigt reda på att clara kommer till mig i maj! det gör mamma med och lotta kommer i april!!! och sen kommer lykke i juni! nu är det bara lovisa kvar som ska boka sin biljett!!! gaah vad jag längtar!


för dig som undrade: ja, barerna och diskoteken är öppna även på lågsäsongen men det är inte lika mycket folk ute. men det är kul ändå!

altansolning

Hej!

Det har varit en mycket bra dag hittills! och det måste bero på allt gott jag har ätit.... fram tills nu! det började med en god frukost med naturell yoggi och flingor. har inte ätit det på länge! hittar nästan aldrig naturell yoggi. sen gick jag till skolan och eftersom mikaela fyllde år idag och linn imorgon så fick vi tårta! JORDGUBBSTÅRTA!!!! kan det bli bättre? sen var det visserligen inte så god mat i skolan men sen gick jag hem till natti, vi gjorde mackor med ost och sylt och efter det så åt vi jordgubbar, äpple och banan i smält choklad. MUUUUMS. nu sitter jag och ska äta middag, men det blev inte mycket middag det. nej det blev en lila gojja med lite ananas och två mackor! haha, gud vad jag älskar spanien!

jag har även pluggat idag, har nästan skrivit klart min tråkiga och jobbiga novell i svenskan som ska innehålla stildragen från naturalismen och realismen. men eftersom jag nästan är klart OCH har pluggat matte idag förtjänar jag att gå till wee baren idag och fira dom som fyller på! hihi



kalaspuffar

idag, efter sex månader har jag gjort något stort. jag har druckit spansk mjölk för första gången! och det va inte så farligt. visserligen blandat med kalaspuffar men det var ju ett steg på vägen i alla fall... fick även ett paket idag av mamma med lite skidkläder som jag ska ha på fredag när vi åker till sierra nevada och åker skidor. det ska bli riktigt kul och jag ser framemot det så grymt mycket. vi skulle åkt förra fredagen men det blev inställt pga dåligt väder. nu hoppas jag att det blir av!

skoldagen är äntligen slut, men inte betyder det att man kan göra vad man vill. nej, istället ska man hem och sätta sig någon timme TILL med läxor, FAST ATT MAN HAR VARIT I SKOLAN FRÅN KLOCKAN 9-15.20. aaaaaaaaaaah, jag orkar inte.

sista matteprovet på måndag och jag har reda riktigt mycket i skolan men matten går först i alla fall. så nu ska jag sätta mig med det. jag blir så olycklig.


soy un poco rojo

har varit på stranden och har bränt mig lite i huvudet. men fick faktiskt en del färg på magen och ryggen :) HAPPY! efter fyra och en halv timmars press gick jag och natti hem till mig coh åt lite toast och snackade skit. sedan kom nils och natti åkte. vi gick och åt en burrito och sen hem till philip. nu är jag hemma och ska öppna företagsekonomi boken och lite rättskunskap. sen blir det väl stieg larssons tredje bok! hihi. tyvärr är det skola imorgon. JAG ORKAR INTE och har ingen motivation över huvutaget. vet att alla kommer i en sådan period. har aldrig varit så trött på skolan som jag är nu. råd tack!


har hittat ett nytt redigeringsprogram! grymt kul att redigera massa foton.


CIAAOO

stranden!

det blir stranden idag igen, ska gå dit ner nu. kommer nog spendera hela dagen där :) vi hörs!



bilder från stranden igår.

strand för hela slanten

har precis kommit hem från stranden, idag kände man verkligen sommar! det va ju lätt lika varmt som en svensk varm sommardag. shorts och t-shirt fick åka på, glasögonen och bikinin. vissa badade till och med! ooh vad jag älskar spanien. det luktar sommar också. ni vet när ni är utomlands, går förbi en liten skitbutik med grönsaker, frukt osv. det har ju en speciell lukt. så luktade funkan idag! jag va helt sprallig och lycklig i benen!

kom hem till två nya toastar och lite dippa med grönsaker. jag köpte dippa när lykkan va här och sen dess får jag ibland springa till svenska affären och köpa dippa till madre. hon vill även veta var den ligger nu så att hon kan köpa svenska köttbullar, ost osv!!! ännu lyckligare.

förresten, nu börjar fräknarna komma!

lördag morgon

godmorgon! det är en riktigt härlig dag idag, solen skiner och jag ska nog dra mig neråt mot stranden snart.

gårkvällen var riktigt rolig faktiskt. det va mycket folk hemma hos denniz och efter det åkte vi till wee-baren. ännu senare drog vi in till stan och old town och träffade lite lärare! haha. riktigt lyckad kväll faktiskt.

i morse ringde min kära bror! gud vad jag saknar dig!! men till sommaren kommer jag ju upp till er i storstaden. längtar!

idag när jag skulle göra toast kom jag äntligen på vad som saknades! här i spanien har jag alltid bara haft ost och skinka men nu kom jag på att ketchupen saknades! skit vad mycket godare det blev. bra lotta!

jag älskar fredagar

HEJ!

idag är det äntligen fredag! dagen började med ett mycket konstigt sätt att ta sig till skolan, men tillslut kom jag och natti till företagsekonomi lektionen och hann snacka lite om skatter, moms och sånt viktigt men som är så otroligt tråkigt att jag hade svårt att hålla ögonen öppna. ni vet, när man är så trött att man orkar verkligen inte hålla ögonen öppna? dom stängs liksom av sig själv!

efter det hade jag håltimme och spenderade den inne i matsalen där det va ris, kylling med currysås. faktiskt gott idag, sallad, bröd och yoggi fanns också på plats.

efter maten var det dax för svenska och nu kommer alla förberedelser inför nationella. när nationella kommer har jag förmågan av att må dåligt, bli nervös och stressig. börjar känna det nu, ångesten kommer. det är liksom på nationella det gäller! inte alls kul, hatar verkligen det.

hade sedan engelska och gjorde klart våra uppgifter rätt snabbt och försökte smite lite smidigt från lektionen. såklart blev jag påkommen, (jag var tydligen inte så smidig) men jag fick gå för att jag hade tradigt! haha.

nu är jag hemma och har fått låna den tredje boken av stieg larsson av michelle! gud, jag har läst tre sidor och längtar redan. men jag känner på mig att jag nog kommer somna snabbt.

ikväll ska jag först hem till amanda med natti och kanske nils. senare drar vi till denniz som har inflyttningsfest med sofia i deras nya lägenhet. efter det drar vi oss till vår nya favvo bar, keftein heter den men dom flesta kallar den för wee-baren för man kan spela wee där. billigt och dra, nästan hippo (om ni kommer ihåg att vi alltid var på en bar i början) priser. det är också större än hippo så man kan ha tex lite födelsedagar så som vi hade för amanda i måndags.

nej nu väntar boken! puss


här kommer lite onödiga bilder för att fylla upp som jag hittade på min mobil:

oskar är stört cool. verkligen.

amanda fick vara lärare och hon trivdes där

fika med natti oskar och fredrik. senare kom amanda och nisse också

igår var jag och natti påväg hem till henne då vi ser en rad full med larver! det suddiga ska föreställa nattis ben. det konstiga var att dom satt typ fast i den andras rumpa? konstigt. när vi gick tillbaka låg alla i en klump. parningsdax? det verkar som det.

min egen matnatti är igång och gjorde en riktigt god spagetti med köttfärsås! jag åt så mycket att jag var helt spyfördig sen. men gud så gott det var!

natti njuter

en avslutande bild är när natti och amanda försöker leka en lek som amanda gjorde när hon var liten. vad gör man inte för att få rasten att gå?

puss!

lång helg utan blogg

sorry för att jag inte har uppdaterat, har helt enkelt inte haft tid. men här kommer:

lördagen började ju med invigningen och det va trevligt. lite god dricka, snittar och snack. jag, nils, sohrab och aohrabs bror drog sedan vidare hem till sohrab och tog någon drink och lyssnade på musik. stack sedan till fusion och träffade denniz. och sen vidare ännu en gång till old town där vi träffade en del människor. det blev inte en jätte sen kväll eftersom vi hade varit ute sedan sex.

söndagen spenderades hemma först och sen blev det överaskningsträff för amanda som fyllde 18 på måndagen. meningen var att alla skulle sitta hos fredrik när vi kom med amanda men nej, det blev missuppfattningar om tiden så när vi kom satt bara maggie där! hahaha. men fler kom sedan och det bjöds på tårta. mysig kväll! vandrade sedan hem och somnade!

måndagen var det tyvärr skola. lovet är slut och jag är redan (onsdag) skoltrött som sjutton. i alla fall så på måndagkvällen träffades alla på en bar, vi va säkert 30 pers och firade amanda lite till. det va jätte soft med biljard, wii och pilkastning. grattis amanda!!

igår va jag först i skolan, helt döööd. träffade sedan sohrab, följde med honom och bytte en tröja och sen träffade vi oa och micke. stack hem till oa och pluggade matte! ändå rätt bra av mig. hihi!

nu kommer lite bilder!


nils, oskar och jag i fredags.

natti och oskar i fredags

maggie, jag och denniz i lördags

sohrab, nils och jag i lördags

en lycklig 18åring!

någon som vill ha tårta?



nu ska jag sova lite, sen blir det kaffe med fredrik, nattti och oskar. sen plugg.. back to school.


förresten, svar till moa: nej min kommun betalade skolpengen.
svar till sara: jag bor ensam och trivs faktiskt bra så :) fast ibland vill man ha någon som bor med en. typ när internetet inte funkar och man inte har något att göra! haha

RSS 2.0