förlåt!

jag vet att ni vill att jag skriver oftare, men jag har inte tid just nu! jag har så mycket i skolan, ni vet själva hur det är.

lotta har varit här och det kommer självklart en uppdatering om det, vi har haft det hur bra som helst. det kommer i veckan!

nixs

hej! jag vet inte varför men jag har inte kunnat komma in på min blogg, det är därför det inte har bliit några inlägg. jag som till och med har varit sugen på att skriva varje dag! självklart ska den pajja då.

jaja, idag efter skolan mådde jag inte så bra, hade ont i huvudet och så. så medans dom andra gick ner på stranden (ja det har äntligen blivit varmt, nästan för varmt på stranden! upp mot 30 grader.) så gick jag hem och somnade. vaknade och kollade på gossip girl och gick sedan till nixs som är ett svenkt café. där satt amanda och anna och senare kom clara, viktoria och fredrik. viktoria hade köpt en jättefin balklänning, kanske dax för mig också att börja kolla runt lite?

efter en latte (äntligen latte!!!) och en bocadillo (macka) så gick vi hem till linn som har flyttat till en lägenhet. HUR MYSIG ÄR INTE DEN? oh vad sugen man blir på att flytta. men.... jag hade faktiskt inte velat lämna min kära mari carmen.. usch, hur ska det bli om två månader? blir ledsen bara jag tänker på att lämna henne :(

kom precis hem och ska snart läsa igenom min spanska redovisning jag ska ha med nisse imorgon. ska också kolla på ett gossip girl avsnitt! imorgon kommer ju även lotta så det blir tåget för mig och jag har redan lyckokänslan i magen som man får när man står där vid terminal 2 och får se ett välkänt ansikte och bara springa fram och krama ihjäl personen. oooh vad jag längtar!!!

hittade förresten lite bilder på min mobil:


söt amanda på hamnbaren

amandas present till mig på min födelsedag. det skulle vara en toaborste men sen kom problemet med engelskan..

william sussar sött...

natta fick näsblod efter att oskar hade slagit henne i sömnen.

kexen jag fick av mammie!!!!

mitt pennfodral. det är jag och michelle :)

allt för idag!
puss

glasögon

äntligen är det fredag! det har bara varit skola en vecka sedan lovet och jag är redan skoltrött. hade ett engelska grammatik prov idag och sen analys om doktor glas. grammatiken vet jag faktiskt inte hur det gick. man fick hela tiden fyra alternativ men dom va snarlika så man blev helt snurrig. sen va jag så trött (fast jag sov och åt ordentligt?) så jag satt och gäspade hela tiden.

efter skolan igår åkte jag, daniel, nils, william och oskar till miramar (stort köpcenter) och där köpte jag ett par svarta olglasögon. testade också ett par liknande vanliga glasögon som jag snart får och jag börjar bli lite nervös över att använda dom! får se hur bra jag egentligen passar i glasses.

vid sex kommer amanda hit (med svensk dippa!!!) för att förfesta lite. och eftersom vi är ARTON ÅR så hoppas vi verkligen att dom frågar efter leg idag när vi ska köpa oss en alkoläsk var. man vill ju visa! varför är det så egentligen? har inte fått visa för någon att jag är arton än. tradigt. jaja, åter till planerna ikväll. amanda kommer och vi ska sitta och snacka skit, göra vid oss och sminka oss mm för att sen ta oss till michelles lägenhet! vi är nog 15 pers, killar och tjejer, för att senare sticka ut och träffa fler folk. det kommer att bli en mycket rolig och bra kväll, jag känner det på mig. är riktigt taggad!

tror inte att det kommer bli någon strand imorgon eftersom vädret aldrig blir bra här känns det som. vi kunde ligga på stranden för en månad sedan men inte nu. vad händer? vädergudarna är helt enkelt inte med oss iår. men så länge det inte regnar så är vi glada. kanske blir det marknaden imorgon? eller kanske plaza mayor? vi måste ju börja leta efter balklänning och skor nu! annat att berätta....

 jo, lotta kommer ju på torsdag!!!!! har inte träffat henne sedan slutet av augusti och det ska bli så kul!!!! jag längtar sönder mig! sen kommer ju clara om tre veckor och mamma om fyra!!! sen går det tre veckor till och så kommer jag hem till studenterna!!!!!!!!!!! och inte nog med det så åker jag tillbaka och den 17 kommer lykke ner! detta året har börjat riktigt bra och kommer bli ännu bättre. längtar efter er alla!


jag och amanda när vi var i madrid

nu önskar jag att mamma eller pappa satt brevid mig

hej!

har haft en helt okej dag i skolan, det började med sovmorgon och sen hade jag marknadsföring. där bjöd jag på kakor och läsk för att jag har fyllt år och vi planerade även vårt kommande projekt! mer tänker jag inte säga om det. efter det blev det lunch, ris och kött med sås, ändå helt okej. hade sen geografi och vi håller på med att analysera u-länder och jag har valt kenya. mest för att jag vill dit och volentärarbeta. visste ni förresten att det finns en svensk skola i nairobi (kenya)?

när jag kom hem somnade jag med doktor glas i handen. vaknade och pluggade lite engelska (prov på fredag) och sen satte jag mig lite vid datorn. mamma hade hittat en blogg om steloperation, vilket jag ska göra till höst/vinter. så nu har jag suttit och gråtit en skvätt. mår kasst när jag tänker på det. det är verkligen jobbigt att veta att någon ska sprätta upp min rygg, trycka ner en stålpinne och sen trycka ihop det med häftstift. det är ju inte riktigt så med det är så det känns för mig. minsta lilla och jag blir förlamad. men det är självklart att det ska hända mig.



men det är bara nu, snart är jag såhär glad igen!

ny vecka, lovet är över

Hejsan allihopa!

Kom precis hem från skolan, slutade lite tidigare idag från info&layouten. ska snart ner till eroski och en annan liten affär och ta foto på "bra/dålig reklam" inför marknadsföringen imorgon. efter det ska jag mest ägna tiden åt Doktor Glas, skriven av Hjalmar Söderberg. Den ska vara utläst på fredag och frågor ska vara besvarade och jag är på sid 16. jag älskar att läs böcker men när det är böcker jag blir påtvingar funkar det inte. men om jag skumläser mig igenom hela sen diskuterar frågorna med någon annan så går det nog bra! men det svåra är att jag har massor med kalle anka tidningar som jag hellre läser... haha.

lovet är ju slut nu, tyvärr. jag hade gärna haft en vecka till! men det har varit ett skönt lov. tyvärr inte så bra väder så det blev bara stranen i början av veckan men inte nu i slutet tyvärr. men jag hoppas att det kommer liite sol nu så jag kan brunare när lotta kommer nästa vecka! annars på lovet har jag tagit det väldigt lugnt, jag har sovit, vilat, umgåtts med kompisar och festat någon dag. vi var i puerto banus i fredags och det va grymt kul! galet men kul. ett minne i alla fall!

kappe har också varit här i tio dagar. han har varit i lumpen men kom pch hälsade på nu så det va kul att träffa honom. igår kom natti hem till mig, vi snackade mest skit och målade naglarna. riktigt tjejigt vilket inte är vanligt för varken natti eller mig! haha. sen hade vi lite syjunta och kollade igenom min garderob och klippte lite. jag undrar verkligen vad jag tänkte när jag tog med mig vissa kläder!!! hahahah, som vi skrattade igår. men vissa kläder blev faktiskt bra! kanske min nya karriär? man ska ju prova på allt.

här kommer lite bilder från helgen!
vi ses snart! (ångest eller lycka?)


natti klipper

SÖT??????

konstig tjej

jag och anna i puerto banus

viktoria på dreamers

anna, carro, jessica och viktoria i puerto banus

viktoria och daniel på väg hem och nu har det börjar bli ljust...

allt för idag!

bilder från tarifa


här är ett litet kollage med blandade bilder. klicka på bilden för att se den större.


såhär nära va vi marocko. 35 min med båt


nej nu ska jag äta lite frukost och hoppas på att mina vänner snart vaknar så vi kan ta os ner på stranden.

PUSS och kram

ps. har fått lite vykort, tack för gratulationerna från bla gitta&mats och farmor&farfar!

tarifa!

hej!!

har precis kommit hem från en dag i tarifa. tarifa är spaniens "surfparadice" och överallt ser man folk som åker wakeboard. där är grymt vackert och man ser över till afrika. man kan även ta en båt över till marocko på 35 min men vi hade inte passen med så vi ska göra det nästa gång vi drar dit. det är ju rätt coolt att över dagen dra över till marocko. drog också in i tarifas gamla stad och drack kaffe. självklart funkar det inte att lägga upp bilder nu, men det kommer fina bilder en :)

PUSS


ps. maria: nej mina kompisar som kommer bor hos mig, det kommer bara en åt gången och över nyår bodde jag och min familj + mina kompisar i en lägenhet. ds

RSS 2.0