frukost


lovis - julia - malin - julia - emma - jossan - lotta - alex - lindy - cissi - jose
igår blev det fotografering efter frukosten hos mig. i love you girls.



sista dagen med pojkvännen, lovisa, lotta och familjen idag. har redan gråtit mycket idag och det kommer nog fortsätta så ända tills imorgon då jag kommer att gråta ännu mer.

sista fredagen i sverige på länge

blev väckt av luddes mamma eftersom ludde inte kan vakna av sin väckarklocka som står och tjuter i timmar känns det som. så efter mycket om och men vaknar han och hoppar i duschen. sen ska han ju in i rummet och göra vid sig och tyst är han ju inte och lampan är tänd. han är så snäll! efter ett tag somnar jag om och sen vaknar jag vid halv 10, vilket va bra för då kommer jag hem tidigt, trodde jag. men jag kom på att vi hade hyrt film igår och som vanligt somnade jag till slutet. så jag såg om den, surf´s up (riktigt bra, man måste se den!!!) och sen så va det oprah på tv som handlade om familjer vars son eller dotter var missbrukare av droger. gripande.. sen helt plötsligt var klockan halv 12 så jag bäddade, borstade tänderna och begav mig hemmåt. nu sitter jag framför datorn och pysslar med ett fotobildspel som jag ska ha i bakgrunden imorgon när mina fina tjejer kommer på frukost som jag bjuder på :) verkligen mysigt, men det kommer nog bli jobbigt också. senare idag ska jag städa min garderob, har fortfarande inte gjort det!!! annars ska jag träffa lovis och jose ikväll, sen sova över med min fina pojkvän.

love, 8


på bilden är det jag och min lovis, i världens bästa land, grekland.

skrapsår


min pojkvän är bättre än din för han har egna plåster. slå det

jag fick låna ett häromdagen...

snart

ja då åker man snart. har inte ens börjat packa... men eftesom jag är ledig hela veckan får jag ta det då. ska också hinna med lite ärenden som behöver fixas nu innan. resept, banken, klippning mm. sen måste jag ju städa hela min hemska bokhylla. (den är verkligen fylld med skit.) sen ska man ju tvätta alla kläder, stryka osv. sen måste jag hinna med ett besök till skolan och äta mat, dö bra att man kan äta där! kostar bara 10 kronor och man blir jätte mätt :D hihi. sen kommer det värsta. att säga hejdå. men jag försöker se det positivt och säga att "vi ses snart!" istället. känns bättre. både med tjejerna, familjen, släkten och min prins. jobbigt som fan, men jag är faktiskt bara ett samtal ifrån.

igår va det avskedsfest, tack tack tack för att alla runtomkring mig är så underbara. jag hade riktigt kul och jag hoppas att alla andra också hade det. en aning jobbigt va det med alla fina brev och fotoalbum, men det är dom jag lever på sen. sangria och dans är mina favoriter för tilfället! nu ska jag fortsätta lägga upp lite bilder på http://life-death.bilddagboken.se/ och facebook där jag heter lotta johansson.

tack för allt igår, hasta luego!

vi ses snart - fest!


hej

känslosamt

tummen upp för mina fina presenter

tack för att ni är så fina tjejer

linslus

boys

snart  drar vi!

jäl

jadå, nu får man väl göra något seriöst med bloggen, varför annars ha den. nu är det exakt tre veckor tills jag åker till spanien, på ett sätt ser jag verkligen fram emot det men på ett sätt stannar jag gärna hos min ludwig. kanske är jag rädd, osäker. osäker på om jag kommer klara det eller inte. men med pepp från familj och vänner ska det nog gå bra. snart är det avskedsfest, längtar så!!

men nu ska jag duscha, puss och kram



min snutte sover så gott med kanin täcke och pippi kudde.

greece



vi älskar grekland.

RSS 2.0