gymmet

hejsan! idag har det inte hänt mycket alls.. min klocka på mobilen gick tydligen en timme fel (konstigt att jag inte har märkt något?!) så jag kom en timme försent till matten, missade genomgången.. bra lotta. jaja, efter det var det en grymt dryg spansk lektion, ville bara sluta hela tiden. maten var faktiskt god, det blev pasta i tomatsås och lite ost på det. vattnet smakar fortfarande klor, och det kommer inte ändras iheller... blä. slutade tolv och gick hem, märkte att jag var grymt trött, tänkte sova siesta och vaknar klockan fem!!!! ojdå....

utvilad är jag i alla fall, har också hunnit med gymmet med mi madre. det är faktiskt kul för eftersom jag är blond/skandinavisk (förmodligen inte vanligt där) så känner dom direkt igen mig. även om det var kanske två veckor sen senast (?) så vinkade folk och sa hej och sånt. redan kändis!

det blev inte ett jätte hårt pass, vilket var skönt. ska försöka gymma lite mer nu, märker att jag har för mycket fritid här hemma. gymmet är fint, det finns både gym och pass men tyvärr är kostnaden 60 euro. får se om jag tar det denna månaden och kanske bytar sedan.

nu ska jag plugga lite svenska och sen lite engelska, inte så kul...

besitos, (pussar)

Lotta


morgonpigg! eller inte...

jaha, då var det lördag igen! skolan igår var inte så jobbig faktiskt, började 11 med dykning, kollade bara på en film och gjorde ett test. efter det var det mat, men den var inte god och jag hade ju precis ätit frukost så jag tog bara ett äpple och ett päron. dax för svenska, inte mitt favoritämne men lektionen gick någorlunda snabbt för att sedan ha engelska. där slutade vi tidigare och då var det dax för mig och min madre att gå till polisen.

linn skulle också låna ett par skor, så jag, michelle, sofia, linn och isabelle gick hem till mig. eftersom man inte kan ta hem alla till sin lägenhet fick bara linn följa med upp. min madre var inte hemma så min bror fick köra mig, sofia och michelle till polisen där jag fick min anmälan. sen blev vi körda till myramar för lite shopping. det blev ett par vanliga svarta flipflop, en ny väska, en kofta och en ny mobil. den är verkligen kass, men går att ringa på! nya nummret är:645822125. SPARA DET och hör gärna av er :)

sen skulle jag ta bussen hem själv, sätter mig på bussen som går på fel håll. kör ut på motorvägen mot marbella och jag orkade verkligen inte detta! jag var skit trött, klockan var halv 8 och jag skulle vara hos michelle 9 och ville bara hem och sova en stund. men nej, så blev det inte.kom äntligen hem efter 45 min, längre tid än om jag hade gått... STÖRIGT? hemma klockan halv nio, hoppar in i duschen och sen sätter jag mig i en taxi till miche. gör vid oss och tar sedan taxi till en mysig bar med jätte goda drinkar!!!!!!!!! fusion heter det. drog vidare till en shot bar, var där en stund och sen blev det hippo. va på hippo skitlänge, dansade till greace, djungelboken mm. skitkul! tog oss till oldtown för att shaka. vid halv fem va jag helt död så jag tog taxi hem och somnade. vaknade med att se att det spöregnar, vilket faktiskt är okej! för då har man en anledning till att plugga, vilket är surt men jag måste faktiskt. så nu ska jag stänga datorn och plugga lite svenska, dykning och engelska.

puss och kram!

bilder kanske kommer upp sen, men eftersom jag inte har någon kamera så måste jag vänta tills andra har lagt upp. men dom kommer!

helt slut plus hungrig

heeej!

berättade jag om igår? jag var i alla fall och åt på en jättejättejätte god restaurang med miches pappa, kristina och tre till som bor här i funkan. det var så himla gott! vi åt tapas som började med en jätte god sallad med ost på. efter det fick vi in friterade räkor!! MAMMA JAG ÅT TVÅ STYCKEN! man fick också varmt jättegott bröd till och en tomatsalsa, mumma! efter det fick vi in lax rullar och jag smakade faktiskt på det med! laxen var inrullad i bluecheese så jag tog mest den och doppade brödet i det. sen fick vi in tinnbrödsrullar med kycking och någon ost i. såå gott! sen blev det kycklingspätt och succini med honung, och friterade kyckling bitar. gud, det vattnas i munnen på mig! och till detta drack vi en jätte god sangria. stort tack för maten!

efter det tog vi taxi hem, miche lämnade av mig hemma och jag gick in och la mig, kunde ju knappt gå. hade kunnat rulla hem, kände mig som en boll! men jag sov gott! ville visserligen inte vakna, visste att jag hade matte. plus att min pojkvän väcker mig två gånger klockan två på natten för att snacka?! jaha... han hade varit på 250 dagars men jag va rätt trött då... men du får gärna logga in på skype idag my love!
 
jaja, idag va det först matte, och det gick väl sådär. bättre än vad jag trodde men ska fortfarande gå på mattestugan. blir bäst så! efter det hade jag samtal med vår kurator, alla gästastudenter ska ha det. hon är dögullig och det va mest snack om hur man har det, om man har fått vänner osvosv. spanska stog på tur, lektionen gick snabbt och efter det var det spagetti med köttfärsås!!! på idrotten körde vi beach-handboll!!!!!!!! så kul det var! roligaste är att i pauserna springer man ner och tar ett dopp, helt okej faktiskt! spelade också beach-fotboll och något mer, man skulle slå med pinnar på en boll, det va jobbigt!

efter det var det cultura och på den gick vi till ett café, drack kaffe och skrev bra och dåliga saker om spanien och sverige. NIS lektion!!!! sen gick jag hem för att byta om, var fortfarande blöt efter gympan. sen blev det vandring till nästa café med sofia och jocke, tog en god glass! sen blev det lite shopping, ett par skor och fyra tröjjor. nu är jag hemma och ska käka lite middag.

och här kommer lite bilder från idag:

nicole fick bara en halv glass :(

min vän amanda!

tänk att man kan bli så glad av kaffe

nästa café, med sofia. TROR att hon kommer bli lack för denna bilden, men bara TROR

från att vi gick in i affären tills det hade gått fem min hade sofia testat sju par skor och hade beslutsångest... tillslut blev det dom till vänster, bruna klackisar, riktigt snygga.

nu åskar och blixtrar det, måste stanga av datorn... förresten har jag mycker läxa och det blir MUCHO lättare om datan är avstängd.

god natt och sov gott! hasta mañana (vi ses imorgon)

tack mammie!

idag fick jag ett brev av mamma och i det låg ett påslakan och lite godis!!! tack, du vet hur man gör någon glad! saknar dig jätte mycket.. älskar dig mamma




MIN gose kudde

jag fick också tröstgodis!!!

kom precis hem från skolan, och ska sova lite. ikväll ska jag ut och äta med michelle, hennes pappa (riktiga) och kristina. det ska bli jätte gott med restaurangmat!!! mummmms, jag längtar. ha det så bra! puss och kram

rygg

jag har kommit på att jag har ont i min rygg för att jag använder så dåliga skor... går ju alltid i flipflop eller med mina sandaler... ajajajaja. med mensvärt på det blir det inte bättre :( och ingen alvedon har jag. men ska köpa det imorgon! jipppii! ska också köpa ny mobil när jag har tid, helst i veckan. så snart kommer mitt nya mobil nummer upp! är det något annat ni vill kan ni skicka sms till min svenska så länge, så svarar jag genom mejl eller msn. jag svarar inte på samtal eftersom det kostar så mycket.

jag söker inte alls medlidande...

ska sova nu!!!! Buenos noches <3

bilder

insåg hur otroligt tråkig min blogg är. så här kommer lite bilder för att pigga upp!



marabouet jag fick av mammie!


miche, sofia och jag innan utgång i fredags


mamma mia, here i go again...


Lovisa gästbloggar

BLÅTT ÄR FLÅTT!! 
 
(miss you)

/din amigo Lovisa (lovisasvarden.blogg.se)


jag fattar inte

jag får spel! fattar inte hur man ändrar bakrundsfärg... så det blev bara lite bilder.

jag är lack nu.

(fast bilderna blev jag nöjd med!)
1. fuengirola
2. trampebåten
3. jag i cubana
4. jag och miche i poolen

hejdååå

ny blogg

håller på att göra om min blogg, det är därför den är så ful nu

fattar inte riktigt hur man ska göra så den kanske kommer att se ut som den gjorde innan, vi får väl se!

puss

lördag morgon

när jag skrev att jag saknade min familj ingår ju släkten där såklart, ni är ju min familj!!! :)

uppdatering om igårkväll kommer senare när jag har tid,  ska ner till stranden nu!!!! plus att jag förmodligen har en kackerlacka i mitt rum... det är i alla fall något som låter bakom mitt piano. läskigt :(

viernes - fredag

hooola!

idag är jag på riktigt bra humör, mest för att det är fredag och för att vi har en hel helg framför oss. så skönt att få sova ut! visserligen sov jag ut idag, började inte försen 11.10 med iv. jag har ju valt dykning och det ska bli så kul! jag ska dyka för första gången på söndag! då blir det dykning i pool, och lika så nästa vecka. efter det ska jag vänta några veckor tills det blir dykning i vattnet!!!! waaah, det ska bli så häftgt!!!! fast det ända negativa är att vi har fått läxa på 72 sidor tills på fredag och allt står på engelska....

men i alla fall blev det ingen svenska iheller så satt bara och snackade, väntade, snackade, väntade.... tills det blev engelska. sjukt soft lektion där jag mest snackade med denniz och michelle. slutade för en halvtimme sedan och ska snart sova siesta! måste ju ladda för ikväll...

kvällen börjar med att michelle och sofia kommer hit vid sju - halv åtta då min mamma ska laga pizza till oss. efter det ska vi göra vid oss, snacka skit osv. ja, ni vet sånt tjejer gör. eller egentligen gör vi ingenting, men tiden går fort ändå.. undrar hur det går ihop.

det blir förresten ingen teriffa imorgon, eftersom det förmodligen ska bli regn. det blir kanske nästa helg istället. men men, det kommer uppdatering om ikväll imorgon!!!

LOVE


börjat få lite hemlängtan... saknar min älskling jätte mycket. och familjen och mina fina vänner :(

siesta

gud vad skönt det kan vara med att sova siesta!! fast visserligen väntar läxorna nu...

det blev ingen bananbåt eller vattenpolo som jag trodde. det började med att vi gick ner till stranden och det började duggregna!! noooooooo! vi satte oss och väntade på vår idrottslärare rickard (tror jag) som kom med en docka som vi skulle ha livräddning med. men eftersom alla börjar bli snuviga, ont i halsen, hosta osv så var det bara sex stycken som gjorde livräddningen i vattnet. men vi lärde oss hur vi skulle göra ändå, fick öva på varandra och så. efter det gick vi till skolan och hade cultura. jag va rent för trött för att orka koncentrera mig så jag hängde inte med. eller jo, i början men inte i slutet. efter det gick alla till svenska kyrkan för att käka kanelbulle men inte jag för jag hade så tung väska så jag gick hem istället. och pang bom så somnade man. vaknade för en stund sedan och åt mat, vårrullar med ris. det va gott! pratade lite med mamma på skype, skönt att får prata lite :)

see you

håltimme

nu sitter jag och har håltimme, har precis haft matte. det börjar faktiskt gå bra för mig i matte, bättre än vad jag trodde. men det är bara för att jag får så mycket hjälp, haha. förresten så har jag inget internet hemma så jag kan inte uppdatera så mycket som jag vill.

igår kväll kom jag hem halv 1 på kvällen för vi var ute och åt med familjen. jag var helt död imorse... har också börjat få sömnproblem och ont i ryggen :( men något possitivt är ju att jag och min älskling hade 4 månader igår!!!!  tyvärr fick vi bara snackat i 2 min för räkningarna blir skyhöga. annars igår var det skola i två timmar sen blev det stranden och där hade vi mattestuga! hjälpte mig jätte mycket inför matten idag. låg på stranden till 7 och sen gick jag hem för att sedan hitta ett paket på sängen!!!!!!!!!!! mamma hade skickat tre tidningar, ett MARABOU (!!!!!) choklad med chips i, som hette amigo! haha, min mamma hittar såklart dom sjukaste sakerna. fick också ett choklad som jag skulle ge till min familj och dom blev helt överlyckliga, trodde ett tag att min madre skulle börja gråta! tack mammie, jag blev jätte glad!!

snart ska jag ha spanska och efter det ska vi ha idrott. det blir vattenpolo på stranden och sen får alla åka bananbåt!! wiie, det ska bli kul. efter det har vi cultura, så jag kommer vara helt död efter den lektionen eftersom dom bara pratar spanska. men det är bra träning. på tal om träning ska jag på min första innebandy träning klockan 4!!!! det ska bli skitroligt, längtar verkligen. sen ikväll ska jag försöka säga till min spanska bror, som pratar engelska, att mitt internet inte funkar och om jag får låna en sladd. så kanske lägger jag upp lite bilder från dagen senare ikväll!

puss och kram,

jag saknar er jätte mycket...


ann har skadat sig

god dag!

nu är jag hemma om för att hämta bikini, ska snart ta mig till stranden. började skolan halv nio idag med svenska men ann hade tydligen ramlat och skadat sig så hon kom inte. så vi gjorde lite läxa, satt vid datorerna osvosv. efter det va det engelska som gick rätt snabbt, tyvärr va jag jätte trött så hjärnan hängde inte med så har lite läxor som måste göras ikväll. men inget svårt så det är lugnt :)

maten smakar fortfarande skit :(

men en rolig sak för er där hemma är att jag förmodligen kommer hem under julen! ska bara hitta en bra och billig resa. men ska tillbaka till nyår sedan så ska bara vara hemma en vecka tror jag. får se hur jag gör, det kanske bara blir några dagar. men jag får i alla fall träffa er!

nej nu ska jag gå, loove


bulle och juice

hej!
idag vaknade jag trött som ett as och ville bara stoppa klockan, sova några timmar och sen sätta igång klockan igen på halv nio och ta mig en lugn frukost och sen lunka till skolan fem i nio. men nej, istället fick jag slänga i mig tre mackor, ta hissen ner och kuta till skolan. jaja, kom i tid i alla fall. började med matte... jag hatar matte och jag är sämst, känner mig som en idiot. men det finns ju mattestugos osv som jag ska börja på. hoppas att det kommer att hjälpa mig. plus att skolan är kända för att ha bra matteresultat :) kanske finns ett litet hopp för mig med här nere i funkan.

efter matten blev det spanska där vi gick igenom lite från vad vi hade i steg tre. inte svårt alls, man kan det redan men man märker att en repetition behövs. senare var det mat, fisk och mjölpotatis. inte så gott men där fanns meloner som vanligt så det blev meloner för hela slanten. stannade kvar och gjorde klart min spansk läxa och försökte mig på min matte men det gjorde inte mig klokare. istället tog jag mig ner till stranden med lite trevligt folk, lyssnade på musik, solade&badade. gick hem, snackade med älskling ett tag. det behövs ibland, missförstånd och sånt. men allt är bra nu i alla fall :) snart ska jag börja analysera dante i svenskan och sen ska jag "plugga" matte, hur det nu ska gå...

jaja, vi hörs säkert senare. puss och kram

(här kommer lite bilduppdatering också)






1. micke och denniz
2. jag och en kille jag träffade på gatan
3. jag och nicole
4. denniz, amanda och natali

söndag, dax för läxor

godmorgon! vaknade för en halvtimme sedan och ska snart ta mig en frukost. men är skithungrig och vill ha typ burger king men kanske tar det på vägen till michelle... för jag ska snart dit med mina svenskböcker och plugga. nog kul.. är väldigt trött, det blev en sen kväll i fredags och igår.

fredagkvällen började hos michelle där jag, sofia och michelle gjorde vid oss. efter det drog vi till hippo som är en liten men mysig bar. kommer dig och halva skolan är där! haha. nej men det var mycket folk från skolan så det var kul. efter det drog några till en shot bar men det var så litet så vi drog vidare till foreplay där det blev lite dans och sånt. efter det skulle vi till maytai (tror att det stavas så..) men där va inget folk så vi drog tillbaka till forplay och shakade lite. men vi va rent för trötta så vi gick och åt burrito som va riktigt gott!!! sen gick jag hem, och så var det laddning inför lördagkvällen!! haha

igår på dagen drog jag michelle och sofia först och åt på en engelsk restaurang. jag åt pommes och stekt ägg!! mummsigt. badade så fint i fett..... sofia och michelle tog varsin pizza och sen gick vi till den svenska affären. jag lovar, vi gick som att vi var i himlen! där fanns dippa, svenskt lösgodig, ost, marabou, pyttipanna (överlycklig) och portioner med kött, kroketter och sås. det kommer att bli mitt ställe. jag köpte svensk saft, två bananaskids och en påse med nudlar. det ska bli så gott att äta det!!!! efter det drog vi till la carbajal och la oss i varsin hängmatta och somnade. drog hem vid 5 och sen duschade jag, åt och vilade. drog sen till miche för att göra vid mig inför kvällen som var riktigt lyckad!! miche följde tyvärr inte med för hon mådde dåligt :( vilket dom flesta börjar göra. jag kan inte andas genom min vänsta näsborre plus att den rinner snor ner mot munnen hela tiden. men jag hinner alltid rädda den ifrån en snorattack! jaja, jag och sofia drog till en bar med coola drinkar, olika färger som turkos, röd... satt och snackade skit med några svenska tjejer och killar. drog vidare till hippo där dom flesta var och chillade lite där. sen blev det forpaly där det fanns massor av balla engelskmän så man fick ju övat på engelskan också! dansade lite och hade skit kul. sen blev klockan mycket så jag satte mig i en taxi hemåt och hade en trevlig pratstund!

nej, nu ska jag till michelle och lägga mig vid poolen med svenskboken. har fått världens läxa av vår jävla häxa till lärare, hatar henne redan.

HEJDÅÅÅÅÅÅ, HÖRS KANSKE SENARE!


shoppingrunda

oj, förlåt om jag har varit så dålig på att uppdatera, men mitt internet är ju inte så bra. använder ju inte hemma internetet för jag kommer inte in på det, så jag använder grannens. det dampar ibland och är segt :( men nu verkar det funka bra!

igår hände inte så mycekt mer än att jag gymmade med mi madre! det va kul, men fy för vad svettigt, såg ju ut som att jag hade badat. mucho calor... mycket varmt... men skönt efter! brukar ju inte gymma och kände mig som en idiot för jag fattade inte min mamma och hon ville ju köra sit eget pass så hon bara gör så och sen när jag va klar med det va hon helt inne i sitt. så jag frågade en trevlig man som hjälpte mig med vad jag ville träna. vilken gentleman!!! hehe... han tyckte jag var en mes som vilade :( och sen kom det fram en annan spansk man och sa: hola, KNÄCKEBRÖD!!!! min första tanke: WHAT? vad snackar killen om? sen började han snacka på spanska om smör, vilket jag inte fattade tills han tillslut sa: KNÄCKEBRÖD MIT mantequilla. och låtsades bre en macka med smör. jaha, din dumma fåne, gör så med en gång!!!! och så heter det KNÄCKEBRÖD MED SMÖR! sa jag, och då blev han överlycklig och hans dag var lyckad. resten av timmen jag var där gav han tummen upp hela tiden mot mig och garvade! okej...... jaja, jag gjorde i alla fall en man glad.

drog hem och snackade med älskling på skype, vilken underbar uppfinning! sen somnade jag med boken i handen. (hål i huvudet). vaknade till ljudet av när man sågar i cement, helt underbart! aaaaaaah, fan att dom ska bygga PRECIS utanför mig. jaja, jag va för långsam imorse så glömde bädda sängen! men det gjorde inget, min mamma bäddade den! hihih, det var jag värd efter min helvetsmorgon. gick till skolan och började med matte, NOG KUL! jaja, fick läxa som jag gjorde i skolan, dö bra. efter det hade jag spanska tror jag, min lärare är jätte bra. sen blev det maat, lasagne!!! mummmmmmms, åt jätte mycket. sen va det massage på gympan, fyyy vad skönt.

annars har jag kommit hem från en shoppingrunda med michelle och sofia, tre tröjor och ett par skor, wihoooO! men tyvärr hittade jag inte plagget inför imorgon.... men det fixar väl sig. även om det var det jag letade efter.... kom hem och hittade inte nycklarna, vände upp och ner på väskan och vad låg där? jo mina dagboksnycklar! äntligen kan jag börja skriva i den. tillslut efter lite nerositet i magen så kom jag på att dom låg i ytterfacket, tack för det. kom hem och maten va gjord, det blev kött och ris. så nu sitter jag här, och ska börja på min läxa, att skriva ett CV som jag tror att det ser ut när jag är 25. men halllåååå!?!?!?!??!?? kan ju inte jag veta. men jag ska göra ett riktigt roligt CV, som jag änskar att mitt liv blir. kul att läsa det när jag blir 25, och se om något stämmer!

lovar att uppdatera mig bättre, har fått klagomål... NANNA GOTT! PUSS

bli inte avundsjuka...


i la carvajal, hängandes i hängmattani lördags, inte helt fel...

michelle, sofia, jocke och micke i lördags

poolen i söndags, måste ju visa vad man kan!!! hehe...

efter mycket om och men fick vi till bilden!

amanda och jag i båten

alla 11 pers

en lycklig tjej


det va allt för denna gång!


pussaaaaaaar

svenskt godis

ja, vi har faktiskt hittat den svenska affären!!!!!!!!! wihoooo, svenskt godis. inte riktigt som hemma men det är i alla fall lösvikt och det finns snusklubbor med mera. mumms.

idag fick jag mitt schema, det är mycket jobbigare än sunds. vi går från 9-tjugo över 3 alla dagar utom e, då vi börjar ¨10.10 och en dag då vi slutar 12.10. mina ämnen denna tremin är:

spanska steg 4
företagsekonomi B
svenska B
engelska B
induviduellt val 100p
induviduellt val 50p
geografi A
idrott och hälsa A:2
cultura

nu i början behöver vi inte vara på FEK B för dom som inte har läst FEK A ska göra det nu. så vi har inte den lektionen på tre veckor nu, rätt najs. rätt sukt att vi hade 50 p FEK A i ettan och nu har alla här det bara i tre veckor... jag har inte fått reda på vilket induviduellt val jag har fått men tydligen brukar man få det man väljer. annars är det nog inget ni behöver veta om schemat. eller jo, vi kommer att ha cultura och det handlar om spansk kultur, vi kommer att ha en helt spansktalande lärare som ska försöka få oss att förstå hur man lever här. som hon sa: vi har kroppen här men inte huvudet. det är nog sant, för man tänker hela tiden tillbaka på hur man har det i sverige.

efter skolan hade vi mentalt självförsvar. eftersom det är så pass vänligt här att man kan bli våldtagen, rånad mm så fick vi lära oss och diskutera hur man ska tänka och vad man ska göra. det va bra snack, och vi ska nog fortsätta att ha sånna snack ibland, det kan vara bra. men man blev skiträdd när man fick höra om vad som har hänt vissa tjejer och killar här, helt sinnes. tror man inte om snälla spanien, och verkligen inte om lilla fuengirola.

efter självförsvaret drog vi ner på stranden och idag va det faktiskt lite mulet!!! men vågor va det gott om så vi hyrde en trampebåt och satt 11 stycken i den och flög över fågorna!! haha, några ramla av, skit kul. så nu stack vi hem, hann prata lite med ludde och ottosson på skype, trevligt :) snart ska jag duscha sen är det middag.

bilder från trampebåten kommer kanske sen om jag orkar, heheh.

puss och kram

lite bild-up date


lite classmates och lite paralellare

tur att michelangelo är söt i alla fall

anna är också dögullig

dancingqueen

jag fick ett armband av mi madre idaaaaag!!!
hon vet att jag älskar sånna armband och så hade jag varit så duktig igår med att vara tyst och så!!
te quieroo madre! (men jag älskar min svenska mamma lite mer)


från det ena till det andra så saknar jag min pojkvän :( enormt mycket

oj...

gud, var ska man börja? vilken helsjuk kväll!!! jag hade så grymt roligt, helt sjukt. det började med att jag duschade och efter det skulle jag till miche för att göra vid mig. så jag frågade madre om hon kunde föra mig men hon hade inget körkort. men padre har ju så vi tog moppen! haha, kör som en galning gör han också. väl framme hos miche så började vi testa lite klännningar, sminka oss, föna håret, you get t. träffade sofia och stack till eroski och köpte SPRIIIIT! nej det gjorde vi inte, vi köpte några baccardi breezers. fortsatte och gick ner till stranden, världens omväg men lite motion skadar aldrig. satte oss vid brasan, gud så mysigt!!! det är så härligt att skolan har sån gemenskap.

nu va det då dags för nollning. alla ettor blev indelade i två lag och så va det igång. första tävlingen gick ut på att man skulle springa, ta två shotar, och så va det nästas tur. så skulle man göra det två gånger. andra tävlingen var att man skulle springa och dricka så mycket man kunde ut en champagne flaska, en och en, tills flaskan var slut. sista tävlingen var att man skulle leta efter öl burkar som va gömda i sanden. skit kul, annat än vår hemska på sunds!

sen drog vi vidare till någon klubb och där va riktigt ös. mycket svenskar men det va kul. va hemma strax efter 5 och hade en av mina roligaste kvällar i mitt liv. jag älskar detta.

idag drog jag, michelle, sofia, miche, jocke till en strand en bit ifrån. vi fick ta bussen. det va jäääättte härligt. vi tog varsin hängmatta och deckade där. så har vi legat hela dagen, kom precis hem. snart ska jag duscha och sen är det bio, mamma mia! och kanske ska vi ut ikväll igen, om vi orkar.

ciaaaoo!

playan efter skolan

jaha, då har man gått andra dagen i skolan! vi har bara haft info idag igen typ. första lektionen fick vi reda på var vi ska gå på kvällarna och var vi inte ska gå. och det är verkligen kriminellt här!!! man får BARA gå på stora vägar, aldrig igenom parker, inte ens på dagen. man ska aldrig ta strand promenaden och man ska aldrig gå vid broarna... hmm.. man får ihäller aldrig gå ensam, ALDRIG. man ska inte gå två ihäller. man ska ta taxi och om man nu tvunget ska gå ska man vara en hel grupp. man blir lite rädd faktiskt! och så klart bor jag minst en halvtimmes gång från alla klubbar och barer så jag måste alltid ta taxi eller sova över hos någon. min mama har också sagt att jag måste be taxi gubben kolla så jag kommer innanför dörrarna innan han kör, och det ska jag ju såklart göra.

på min andra lektion fick vi träffa en kille och en tjej som bor här och går på skolan (svenskar) som berättade lite om kvällar, sånt som dom vet och inte lärarna vet. tredje lektionen fick vi lyssna på när våra spanska lärare pratade om spansk kultur. det va rätt svårt att förstå eftersom dom bara pratade spanska men man förstog lite i alla fall. det kommer nog bli jobbiga lektioner i början men man kommer nog snabbt in i det. efter det va det maat!!! men fan alltså, så skabbig mat det är :( pommesen går inte att bita igenom! fast, köttet va ju faktiskt gott. salladen var bättre idag för det va ingen tonfisk i!!! efter lunchen fick vi vänta i typ två och en halv timme tills alla gäststudenter skulle ha vårt första möte. snackade lite om csn, mobiler osv. man kan skaffa ett telefon kort för 6 euro ovch ringa i 800 min!!! så det ska jag absolut göra.

när skolan var slut drog vi ner på playan ett tag, tog ett dopp och snackade skit. jag gick inom en affär och köpte vykort till farmor och farfar och en mentos watermelon. mummaa! snart ska jag sova, är helt död. måste ju ladda inför nollningen ikväll!!!

för er som undrar, så går det bra men komunikationen. mina föräldrar pratar och jag nickar! haha. nej men jag har faktiskt börjat fråga lite frågos också, så dom tycker att jag börjar bli duktig och lär mig fort. det är ju så att man förstår ju ofta vad dom säger, men man kan inte svara vilket är jätte jobbigt. vill verkligen lära mig spanskan nu så jag kan ha ett normalt samtal.

och i mitt förra inlägg betydde spanskan:
jag pratar med min pojkvän nu, god natt kompisar!


kanske blir det ett inlägg till ikväll, annars berättar jag om natten imorgon.


puss och kram


spagetti i tomatsås och korv

ja det va det jag fick till middag! låter inte så gott men det va det. fick zuccini till (tror att det stavas så). och vatten. min mama dricker coca cola light hela tiden för hon måste ha koffein. men jag har faktiskt bara druckit ett glas sedan jag kom hit. konstigt men man blir så mycket nyttigare när man är utomlands. vet inte varför. eller jo, man vill väl hålla sig iform. men det orkar inte jag med och jag va så sugen på choklad innan så jag gick och köpte ett milka och slukade det rätt snabbt.

min papa är så himla söt! idag kallade han på mig för att han ville visa att han hade hittat malmö på google earth!!!!!!!!!! så jag fick visa var jag bor i sverige. så visade dom var deras son är just nu. (han är pilot)

efter det satte jag mig med min mama och pratade massa skit! hon önskar att hon var i min ålder för hon älskar att sminka sig och klä upp sig och dansa, men det är inte lika kul när gubbarna är i 50-60 vårs åldern! haha, jag gillar henne starkt!

hablo con mi novio ahora, buenos noches amigos!


plötsligt händer det...

ja, vips så var man inloggad på msn!! ser man på.. här kommer lite bilder!

michelle med packningen

mitt skrivbord

min säng (som alltid ska vara så fint bäddad......)

michelle och sofia vid deras pool

och en bild på min nya mobil

fler bilder kommer, ska ta på hela huset men ska snart sova siesta så orkar inte nu, hehe. från det ena till det andra så har jag inte alls hemlängtan som jag trodde att jag skulle ha och min spanska mama mari-carmen tycker att jag är duktig som inte ligger hemma och gråter som hennes andra studenter har gjort. men det kommer väl. och snart kommer ju ludde!!!!! om bara 7 veckor ungefär. gud, jag hoppas att tiden går fort, längtar efter dig!!!!! men bara för att jag inte har hemlängtan så tro inte att jag saknar er, för det gör jag :(

puss och kram

skolan

vaknade klockan 6 och va helt overtygad om att jag hade forsovit mig sa jag flog upp och kollade pa klockan och som tur va hade jag fel. jag somnade lugnt om och vaknade sen vid kvart over 8 for att ata frukost osv.. men eftersom allting tog mycket langre tid an vad jag hade beraknat (har ingen aning om vad jag holl pa med) sa helt plotsligt va klockan kvart i 9 och jag hade inte atit an sa jag kastade i mig en yoggi och en macka och traskade ner for trapperna och gick till skolan.

forst var det upprop och sen fick jag min mentor och min klass, 2b. fick jatte mycket infermation som lagrades i huvudet tillsammans med huvudvark sa det var skont att ta en paus i en kvart. efter det fick vi annu mer info och sen var det rast for att vanta pa dom varsta pommesen som jag nagonsin smakat och en helt okej kylling. salladen var det tonfisk i och som ni vet ar jag for krasen for det......

efter maten traffades vi i klassen och kom overens om att vi fick sluta och drog ner till stranden. det var manga som gick ner sa vi satt ett gang och snackade osv. imorgon ar det nollning sa det ska bli kul. fast det ar inte alls som pa var skola med inspark utan nu ar det mer kladstrack och sen handlar det om att fa alla etto att bli as packade och sen dra ut, later kul!!!! sa det blir nog en vilt natt mamma, men va inte orolig!! min spanska mamma har sagt till mig att jag ska ta taxi hem och att inte taxi gubben far kora forsen jag ar inne i huset, sa det ar ju bra.

annars har jag precis tagit en glass med mina kara kompisar michelle och sofia och snart ska jag nog hem antar jag. ar dods trott, gick ju upp jatte tidigt!! maste nog sova... hihi. och jag SKA fixa internet, jag ska... sa att jag antligen kan lagga in bilder fran mitt rum, antar att ni vill se det.

caio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hola!

idag har vi varit pa stranden och tagit det lugnt. mitt internet funkar fortfarande inte men nu har jag kommit fram till att det ar min familjs internet som inte funkar.... men dom haller pa att fixa det. vi har precis atit pa en god restaurang, jag at gron spagetti napolitan. gott men maktigt sa jag at inte upp allt. snart ska jag ta bussen hem, gjorde det igar ocksa men hoppade av fel sa jag fick ga runt runt runt tills jag kom pa att jag gick runt samma byggnad hela tiden.... efter mycket om och men sa hittade jag hem. "snackade!" lite med familjen och sen somnade jag :D vaknade och fick damp pa mitt internet. men fick snackat med min karlek en stund sa det lugnade mig. har kopt en nu mobil med ett spanskt nummer:  0034620039510. om ni ska ringa eller smsa gor det pa detta nummer istallet.

ikvall ska vi till skolan klockan 7 och traffa alla for ett litet infermations mote. ska bli kul och jag ar riktigt nyfiken pa att se alla. om mitt internet funkar sa kanske jag skriver om hur det va annars ska jag se pa mina nya filmer som jag kopte pa stranden, mamma mia och camp rock. sen ar det ju skola imoron!!!

adios amigos!!!!!!!!

första och andra dagen i min nya familj

börjar med att jag vaknar brevid min fina pojvän. sen börjar kaoset. jag springer runt och försöka packa det sista samtidigt som nicole och sandra kommer och hälsar på. tyvärr blev det bara ett hastigt hejdå och det känns tråkigt att det blev så kort :( 
efter det kastar jag i mig min sista svenska macka med robetsallad på länge. sorgligt!! vi kör till flygplatsen och såklart har jag övervikt när vi ska lämna väckorna. vi fick ha 40 kilo var och jag hade 46 kilo. typiskt. efter att vi har betalat övervikt och betalat för min bandyklubba går vi upp för att checka in. gråt och snor blandades när vi sa hejdå men det känns bra nu.

datan dampade igar sa jag har inget internet. jag ska forsoka fixa det. min familj ar super gulliga, min mamma heter mari-carmen och m,in pappa heter feli. dom kan noll ord engelska och jag kan ingen spanska men det gar bra anda.

igar nar jag kom till rummet fixade jag allting med garderoben och sen sov jag lite siesta. lkagger in bilder pa mitt rum sen. efter det gick vi ut och at pizza som va jattegoda. vi at vid 10 sa nar vi va hemma vid halv 12 var jag sa trott sa jag somnade. jag vaknade vid halv 10 och at en vanlig frukost som bestog av tre rostade mackor med skinka och ananas juice.

jag traffade michelle pa stranden och gick sa miche fick traffa min familj och kolla skolan. den ar verkligen inte lika fin som pa bilderna. liten och ful!! sen stack vi och at kyklingsallad och traffade sofia som ska ga trean samhalle-ekonomi. nu har vi gatt runt lite och kollat vad som finns och till min forvaning finns vero moda, intersport, levis. snart ska vi ga vidare sa jag far se miches hus och pool och kanske shoppa lite.

hasta luego!!!

pussssss

RSS 2.0