invigning av Los Angeles Dental Clinic

"We are opening a new clinic called Los angeles Dental Clinic. It´s going to be situated in clinica medica Angeles Nocturnos. Come to see our clinic and have a little champagne and food."

Jag och nils ska snart iväg, klockan sex, på invigningen av sohrabs brors nya klinik här i funkan. efter det ska vi nog ut, spela biljard och träffa lite folk. imorgon berättar jag mer, kanske tar lite bilder också! puss och kram, ha en bra lördagkväll!

müsli och choklad

godmorgon! vaknade för en stund sedan av att mamma ringde och väckte mig. sitter och äter torkade bananbitar som jag hittade i en burk som min madre har ställt in i mitt rum. hittade även choklad! vilken frukost. men det är ju lov, då får man vara lite lat! idag vet jag inte än vad dagen har att erbjuda, tyvärr ingen sol. men den kanske kommer så att man kan ligga på stranden! nu är snart lovet slut och även om jag knappt har gjort något vettigt (pluggade lite matte igår!!!) så är det så skönt med lov. det är skönt att kunna sova ut, vänta och äta frukost tills då när man egentligen ska äta mat. gå runt i samma tröja som man har sovit i, vända på dygnet, inte känna att man måste göra läxor osv. älskar det! och nu när detta lovet är slut så är det bara fem veckor tills nästa lov! hihihih, jippi!

vill även klämma in ett grattis till martin och ingrid som har fått en jätte vacker liten prins! längtar efter att få träffa honom!

nu hittar jag inte fler bananbitar och russinen är inte lika goda som i sverige och chokladen är slut. kanske dax att gå och äta frukost? mmmm det är det nog. ha det så bra! pusspusspuss

massage och matematik

godmorgon! vaknade precis och har fortfarande sömngrus i ögonen. snart ska jag hoppa in i duschen och sedan äta frukost för klockan två ska jag på massage! det är en tjej på skolan (tror hon håller på att bli massör? är inte riktigt säker) som masserar och vem som helst fick skriva upp sig på en lapp, och jag bangar inte! har faktiskt rätt ont i min rygg för tillfället så detta passar utmärkt.

efter det ska jag, om det är fint väder, ut i solskenet och plugga matte med en kompis. just nu ser det lite småmolnigt ut men jag hoppas att det är borta till sen. det blir mycket roligare att plugga matte när det är fint väder, är det inte så?

vet ni vem josé gonzáles är? den 11 mars ska jag och några till kolla på hans koncert i malaga. det ska bli kul, hans musik är jätte fin, bla heartbrak och crosses. lyssna och njut!

vi hörs! puss och kram


jag och amanda sover för två veckor sedan. tänk att linn också låg intryckt där i hörnet!

sierra nevada bilder!

här kommer lite bilder!


maggie med fyra tjejers väskor för en natt...

i väntan..

natti och amanda hoppar självklart i sängarna på hotellet

jag och djn

äntligen hemma i funkan och där väntar våra fina svenska killar och vi lagade mat och satt på verandan tills det blev mörkt och åt. mums

natti och fredrik

vad ska man säga?

vet egentligen inte hur eller var jag ska börja. det var en galen fredag och lördag. men tyvärr blev det inga skidor pga olika skäl. vi bilda i alla fall upp och festade på kvällen, bodde på hotell och tryckte i oss hotellfrukost. så kan man sammanfatta helgen!

idag har jag kollat lite på gossip girl och sen har jag även solat lite på balkongen. nu ska jag se lite gossip girl till sen ska jag försöka mig på min matte. vi hörs!!! puss


ps. bilder kommer! ds.

hoppsan

glömde berätta för er som inte vet, så är sierra nevada ett berg där man åker skidor!

sierra nevada imorgon!

jaha, då har jag precis packat klart. jag fick reda på idag att jag, amanda, natti och magda ska till sierra imorgon! vi åker med tre spanska kompisar, bilar upp imorgon klockan fem efter skolan och stannar sedan antingen till lördag eller söndag, beroende på väder och vind.

vad ska man egentligen ha med sig? man har ju ingenting sånt här! har inte ens en mössa. fingervantar har jag ju, men det brukar bli väldigt kallt. jaja, vi får se hur det löser sig!

nu måste jag sova, först skola sen drar vi!!!!

PUSS OCH KRAM!

benalmadena på lördagen

jaha, efter att ha sovit bort halva dagen så vandrade jag hem såhär genom funkan:

lagom pinsamt men jag kände inte för att hoppa i mina klackaskor IGEN.

gick hem och laddade upp lite bidler från gårdagen och då kommer natti och berättade att vi skulle till wooken (en wookrestaurang) en timme tidigare än vad jag trodde. jaha, det va bara att byta om och börja gå. när vi kom dit var redan vissa tjejer där och vi började ta upp mat. man plockar allt man vill ha, alla möjliga grönsaker och kött sen wookar dom det framför en och häller på en god sås. och man får äta hur mycket man vill för 12 e. sen fick man efterrätt om man ville ha, typ jordgubbar, melon, ananans osvosv. hur gott som helst!

sen gick jag och natti hem för att byta om och sminka oss lite, sen drog vi till tåget för att ta oss till benalmadena. tror att vi var 20 stycken som åkte in. gick till olika barer och dansade och hade jätte kul. det blev inte lika sen kväll som tur var! men det var kul och jag antar att vi kommer dra dit snart igen!


massa massa gott.. och vänner

william, oskar, nils och jag

natta, michelle och anna

jag, oskar och anna

glad tjej?

fräscha tjejer på väg hem (jag och jessica)

nils och jessica.

nils skulle hämta sin moppe, men glömde sina nyklar. så han ringde mig och sa att vi kunde plugga lite. men när han väl kom hit, så somnade han. så det lblev inte mycket gjort haha.
lille nisse ligger och sover.

sen kom natti och vi drog hem till henne och gjorde pastasallad, det var grymt gott! sen plyggade vi och sen gick jag hem för att sova. vaknade i morse med flimmer framför ögat med världens huvudvärk.. kul. så jag stannade hemma för att försöka bli av med migränen och det gick faktiskt. nu mår jag bra igen, vet inte riktigt vad som hände. nu sk

marbella på fredagen

fredagen spenderades i skolan och senare var vi på stranden lite. gick sedan hem med natti (tack för att halva stranden förjde med!!!!!!!) och valde lite kläder osv. natti gick hem och under tiden sov jag lite och sen kom hon och hämtade mig så drog vi till felicia (magdas kompis). där gjorde vi vid oss, drack lite goda drinkar och snackade skit. tog sedan bussen mot marbella! vi hoppade av i centrum och där kom en spanjor och hämtade oss och tog oss till en bar där vi fick champagne och jordgubbar! mycket mycket gott! där träffade vi också några killar från london som tog oss till kareoki. under tiden hade magda, natti och felicia åkt hem så det var bara jag och amanda kvar. men när vi två hör kareoki kan inget stoppa oss. så vi följde med och sjöng självklart mamma mia med abba och sjöng också wonderwall med oasis. trillade in i amandas lägenhet vid halv åtta och springer in i linns rum och väcker henne. snackar om kvällen som har gott och sen däckar alla i sängen hos linn.


felicia, natti, amanda och magda

dj lotta

jag kan jag.

två tjejer vi träffade, felicia, amanda, natti, magda och jag

mamma mia

jag och mats (?)

en trött och glad amanda i taxin

försenade bilder

min blogg inloggning har inte funkat som den ska, så här kommer lite bilder från torsdagen och sen kommer uppdatering om helgen.

PUSS


jag, anna, nils och jessica

malagas gator

mina pinglor

nisse och jag

clara äter glass

stranden efter malaga

oskar och natti

nils och jag

snart kommer uppdatering! puss

malaga med culturan

vaknade hos natti och åt lite frukost, bla knäckebröd vilket jag inte har ätit på länge! med ost och gurka såklart. efter det gick vi hem till mig och så fick jag duschat och stack sedan till skolan och hade geografi. gjorde två jättefina alla hjärtans dags kort och sen gick jag och nils till tåget för att vi skulle till malaga med cutruran. tog tåget och vandrade sedan en bra bit till picassomuseet. det va faktiskt intressant men vi fick bara se fyra tavlor för vi analyserade dom så vi hann inte mer. det va lite synd tyckte jag. efter det åt vi våra mackor som vi fick och gick sen till mc donalds och tog en glass! tog sedan tåget hem och gick ner på stranden.

nu sitter jag här i min älskade morgonrock (för en gång skull får jag ha den, annars är det allt natti som snor den) och har ätit yoggi med müsli. ska plugga lite och om 45 min är det träning. är redan döds trött så lär väl somna direkt när jag kommer hem!

allt för mig idag, puss


mango på nattis balkong

nu sitter jag i nattis säng och har precis ätit mango och chokladmuffins. snart ska vi se på pang i bygget och sen sova.

igår skulle vi ju ha kvällsorientering. vem har kommit på den dumma idén? vi kör iväg med bussen i 45 min till en stor skog. och det är BÄCKMÖRKT. okej.... såklart glömmer jag och natti ficklampa med lite tur och skicklighet (mest tjat) fick vi låna en av nisse. sen fick vi en karta och ett papper och så var det bara att springa in i skogen. 30 stycken skulle vi hitta och kan säga som så att min grupp (som gick helt vilse, inte en människa och vi såg inte ens en liten ficklampa) hittade tre kontroller. alla andra hittade runt tio-femton men vi gick ju vilse såklart. ett tag var det lite småläskigt! när vi kom till baksidan av fotbollsplanen insåg vi att vi hade gått i cirklar. tur i oturen var nog att jag blev av med natti (min orienteringspartner) och hon hade hittat elva stycken så vi fick lite poäng i alla fall. efter det åt vi plättar som jag och natti hade gjort och åkte sedan buss hem. hade tänkt plugga men var så grymt trött och somnade istället.

idag vaknade jag en timme senare än vanligt för jag hade sovmorgon. gud vad en timme kan räcka! sen gick jag till skolan och hade marknadsföring där oskar kom med idén att vi kan marknadsföra skolan med en grupp på facebook. så det är vårt lilla projekt nu framöver, så jag och oskar har intervjuat folk från skolan som ska berätta lite om vad dom tycker, hur dom trivs och vad som är bra/dåligt.

sen hade jag geografi och efter det gick vi ner på stranden och solade. fick även reda på att william ska få en hund! han bor ju i lägenhet och den ska bli så älskad av oss!!!! den ska heta BERKAN (som är ett annat namn för öl) och det ska bli riktigt kul.

gick sedan hem sen kom natti och vi vandrade till gymmet för att spinna. fy vad jobbigt det var! har ont i rumpan också.. sen bubblade vi i bubbelpoolen och gick hem till mig. men jag hade inga nycklar och kom inte in så vi gick till natti och åt pizza istället. nyttig dag.....

nej, nu är det pang i bygget som väntar. vi hörs!

PUSS

sol på balkongen

hej!

idag är det en riktigt vårdag så jag ska snart sätta mig på balkongen och plugga. vaknade hos william med natti, oskar, amanda, linn, fredrik och william. var där igår kväll och kollade på en serie vi har börjat följa, californication. idag är det plugg och sen ska jag till gymmet också och träna. sen ikväll klockan sju ska vi träffas på skolan för att åka med buss till en skog och orientera i mörkret (?). det är därför vi är lediga idag.

nej, nu blir det pressning!


igår utanför skolan. bild dagen från amanda

puss!

rullebör

då sitter jag här, ännu en gång innan det är dags för gymmet - body tonic ikväll. lotta och jag har en liten tradition att dricka en kopp te, äta lite vad vi hittar på hennes rum (kakor, en muffins, lite choklad och så vidare) för att sedan knalla till gymmet som ligger två minuter härifrån. idag har jag, ovanligt nog, inte spenderat min dag med lotta. jag har varit och tittat på hundvalp på miramar, och det var svårt att slita sig därifrån. jag kan lova att man aldrig fått ha en sådan djuraffär i sverige, de hade blivit anmälda. för här ligger de små valparna i glaslådor och gnyr när man går förbi. william, vår nykomling, har blivit sugen på att köpa hund och självklart är alla andra överlyckliga! vi har lyckats enas om ett namn (berkan blev det - ja, ett annat namn för öl) men det var lite tveksamt i början då det inte lät lika gulligt när jag och lotta sa det på skånska. men det fick duga, och köper han en liten krabat ska vi ge den så mycket kärlek vi kan!

jag vet inte riktigt vem som läser bloggen, men jag tänkte berätta lite om vad vi gör här om dagarna som gäststudenter i funkan. måndag till fredag är det självklart skolan som gäller, vilket inte är helt fel faktiskt. man har alla vänner där, och efter skolan är det alltid något som händer som en liten belöning för att man gick dit. efter en cafe con leche på baren bredvid skolan drar vi antingen drar vi till stranden och chillar, eller så blir det lite te hos lotta, lite käk hos william eller varför inte lite film hos mig? om helgerna finns det oftast för många alternativ för att man ska orka ta tag i någonting. förkrök hos någon med lite folk, sen beror det på hur taggade folket är. antingen blir det en bar-runda här i funkan, eller så drar man till andra städer så som benalmadena eller marbella. som ni läst i bloggen innan hade vi en av våra roligaste kvällar i marbella, att allt var gratis var inte heller helt fel. pengarna flyger ju här nere.

tillsist till alla som funderar på att spendera ett år utomlands vill jag bara be er att ta steget att åka. det här har varit det bästa jag gjort i mitt liv hittills. man blir motiverad av all sol, värme och allt nytt som sker. efter ett halvår är det fortfarande lika spännande och underbart - om inte mer! jag åkte hit alldeles själv och har lyckats träffa vänner som jag är säker på kommer vara för livet. man har så mycket gemensamt här nere, och man blir varandras familj. speciellt kan jag nämna lotta och amanda som blivit min lilla duo. man kommer varann så nära på så kort tid att det är ofattbart. heeeelt sjukt.
och självklart är det inte helt fel med att man kommer in på alla barer utan att behöva visa leg, att det blir gratiskvällar för några av oss (ledsen, grabbs!). fyfan vilket liv vi lever, när jag väl tänker på det. vilket år det kommer att bli! glassssigt.

nu börjar lotta städa sitt rum och vissla i takt med musiken, känner att det är dags att avsluta innan hon börjar sjunga. hon är fortfarande förkyld och kan inte höra sig själv, men det stoppar inte henne från att halvskriva ut något som ska kallas toner.

pusstja!
natalie


lotta och jag, som folket här nere knappt förstår med vår breda skånska.
ni fattar inte vilket uppmärksamhet vi har fått pågrundav vår dialekt!
jag som inte ens tyckte jag pratade skånska fick minsann bättra på min dialekt
efter första helgen då ingen förstod vad jag sa - alla bara log, småskrattade
och gick diskret iväg undrande vad jag precis sagt. förjävligt.


this is were i want to be.



just nu är allting bara så himla bra.

varför är inte klackaskor lika sköna som morgontofflor?

godmorgon!

sitter nu och har tagit paus från städa-rummet/prova-kläder-inför-ikväll och lyssnar just nu på lucky-jason mraz. gårdagen började med skola, först företagsekonomi, håltimme, lunch, svenska sedan englekska. lunchen bestod av panbiffar (man fick ta tre stycken) och ingenting mer. eller jo, sallad! jaha, då får man göra det bästa av situvationen. clara (tror jag det var) kom på idén att göra hamburgare. vi får nämnligen bröd varje dag, en vit liten bulle (eller för alla stockholmare som tror att bulle betyder kanelbulle så är det en luten fralla/baguett.) och den delade vi på mitten. där la vi delade köttbitar, sallad, tomat och majs plus lite ketchup. det blev ju nästan som burger king ju! åt tre "hamburgare" och sen två bananer. sen satt jag med nisse när han åt, och då tryckte jag i mig en banan till. senare under dagen (inom loppet av en timme) åt jag två bananer till... snacka om att jag va mätt hela dagen.

efter skolan drog jag, amanda och william hem till william för att hämta lite saker och sen tog vi tåget till plaza mayor. shoppade lite, bla nya skor, tre tröjor, klämmor, tofsar och annat smått och gott. under tiden träffar vi även natta, oskar, daniel och fredrik. då vandrar vi till ikea för äta köttbullar! efter klockan fem kostar det 1 e!!!! helt galet. jag som redan var mätt tryckte i mig en portion, och då var man ännu mer mätt. (var förstfarande mätt när jag vaknade idag) handlade också ljus på ikea så nu luktar det gott i mitt rum, tror jag, för jag hade känt det om inte näsan var full av snor. är grymt förkyld och har fått tillbaka den såkallade funkan-hostan. har haft den från och till nu sedan jag kom hit (fem månader!!) och lär väl inte bli av med den försen jag kommer hem iheller.

sedan drog jag och natti hem till henne för att byta om och sen drog vi hem en snabbis till mig så jag kunde byta om. vi åkte på förfest till en kompis till magda och där sjöng vi och dansade, speciellt jag och amanda. lite rollspel till och med! sen var det dax att dra ut, men jag kände att om jag skulle orka dagen idag så var jag tvungen att dra hem. så jag tog taxi hem och somnade.

vaknade och började städa rummet lite och försökte bestämma kläder inför ikväll då michelle ska ha inflyttningstjejmiddag eftersom hon flyttat till lägenhet. så vi blir nio tjejer som ska göra tacos, umgås, skratta. det ska bli jätte mysigt, senast jag var på tjejmiddag var ju när jag va hemma i sverige!

nu måste jag göra klart här om jag ska hinna. vi hörs!

puss

natalie danielsson chalom

vill lägga in lite bra ord om min vän natalie. det är såhär att hon söker antingen en kopia av david backham eller chad michael murray. (if you, david or chad, are reading this, call 693706988, anytime.)



hon är en glad (ALLTID glad) sprallig tjej som gillar att höras och synas. jag ska också nämna hennes vuxna beteende och roliga humor. hon är en otrolig kock (kan knäcka ett ägg med en hand).


(speciell klädstil)

hon kan spela piano och gillar mysiga hemmavkällar liksom vilda partynätter. hon gillar också att festa på dagarna, varför inte en onsdagskväll?



spelar handboll gör tjejen också, så ni kan tänka er vilken snygg muskulös kropp hon har! hon är allergiskt mot klementiner men äter det ändå. när det är som värst, runt 25 klemmisar per dag.



i ipoden lyssnar hon på pocahontas vilket förklarar hennes kläder ibland.



hon kör motercykel



hon pratar tre språk! svenska, engelska och spanska (?) så du kan i princip komma varifrån som helst!!!!!


ibland kan hon få konstiga idéer för sig, dom att krypa in i ett skåp. (?)



med natti kommer du inte att få en lugn stund och jag rekomenderar henne för att hon är den mest underbara person jag träffat, en av mina bästa kompisar och hon står mig nära hjärtat. tack för att jag har dig, hur hade jag klarat mig annars?

brevvän sökes!

Hej! Jag är en tjej på 17 jordsnurr som säker många roliga brevväner.
Mina intressen är att prata hemlisar, klistermärken, hundar och snuttis.se
Jag bor i utanför höör och vill ha vänner från hela sverige!
På snuttis heter jag kjamiz_tjejen_91.
Foto är ett plus!
KJAMIIIZZZ /Natta


onsdagseftermiddag med te

skolan gick bra idag, hade prov i försäljning och service vilket var rätt lätt. hoppas på ett mvg där ja. sen efter det va det lunch, lika dåligt idag igen. bara tortilla med sallad. sen hade jag min första geografi lektion och svarade på massa instuderingsuppgifter.

stannade i skolan med nisse ett tag och drog sedan hem. upptäckte att jag hade inga, CERO, NOLL NADA läxor till imorgon! det betyder altså ingen ångest!!!

somnade och vaknade, somnade igen och vaknade med dundrande huvudvärk, ont i halsen, hosta och varm samt fryser. går in till madre och gör lite te, sätter mig här igen och mår genast lite bättre. skulle egentligen kolla på en fotbollsmatch ikväll mellan svenska skolan och ett lag i la cala, men för tillfället (till dig som undrade) så är det regnigt och grått väder. det skiftar mycket nu, förra veckan kunde vi ligga på stranden och denna veckan har det regnat. åskade som tusan och hällregnade häromnatten, har aldrig varit med om något värre. men fick höra att det inte brukar vara såhär, men det är ju en självklarhet att det ska vara så när vi är här nere!

men snart kommer solen helt och då lär vi väl klaga för att vi inte har luftkonditionering i skolan. äch, alltid ska det vara något!



snackar just nu skit med min lykka på msn. hade velat ha henne här!

försäljning och service + plättar

dagen började med engelska där vi hade vår argumentative essay. jag gjorde om hela igår natt så den blev inte så bra som jag ville. skrev istället om abort, vilket jag är för. så vi får se hur det gick, kanske kan lämna in en förbättrad på fredag. efter det skulle jag och nils till casa de bocadilla (ett litet gatukök) eftersom det är riktigt svinig mat i skolan. idag var det fisk, små fiskbitar som är friterade eller något, sen får vi ingenting till... inte potatis, sås eller något. så vi tog moppen, tankade och körde sen dit. såklart är det stängt! jaha... då drog vi till burger king. jo men det är ju självklart att där också är stängt. drar vidare till starkebab men vet ni vad? där va också stängt. det slutade med att vi hade kört runt i en halvtimme och hamnar senare på en kebab som ligger två min från skolan... haha

efter det hade jag min första info&layout lektion. jag har ju inte word på min dator, så det är grymt störigt. måste snacka med någon datorkunnig som kan fixa det till mig! jaja, det är ju skitlätt, arbeta i word och det har man ju gjort sen man först såg en dator så jag gjorde klart mitt arbete rätt snabbt. vi behöver inte gå på lektionerna iheller försen den 25 feb iheller eftersom vi är så många i gruppen och bara har få datorer. så det är skönt att man kan arbeta hemma.

stack sedan hem och pluggade lite på försäljning och service provet vi har imorgon. pluggade på massa kapitel och fick precis reda på att vi bara har tre kapitel! skönt. tog sedan en paus och lyssnade på musik då mi madre helt plötsligt kommer in med plättar, sylt och socker! tur att man ska träna idag i alla fall. det va riktigt gott och jag satt ändå och va lite småsugen.

nu är det slut på pluggpausen och musiken, natti kommer om en halvtimme och jag måste hinna kolla igenom provet först. sen blir det träning! skönt, har inte tränat något för jag har varit sjuk. men nu ska det svettas!


Önska mig lycka till med provet imorgon, tror att det kommer gå mycket bra!

bilder från helgen


började med lite soulja boy hos william

i väntan på skjuts till marbella.

jag och natti. hon finns där i mörkret... någonstans

på en klubb i marbella

jag

vet inte varför jag alltid gör den posen.. riktigt ful faktiskt

blir verkligen glad av denna bilden! tack för en galen kväll tjejer

natti är duktig och diskar efter att ha gjort god spagetti med köttfärssås.

nu är det dax att göra klart min argumentative essay... fruktansvärt tråkigt och jag har fortfarande inte kommit på någon bra headline. det ska i alla fall handla om gatubarn och jag argummenterar såklart mot. men det är svårt att skriva om, vet inte riktigt hur jag ska göra. men det fixar sig. efter det ska jag plugga lite svenska, och sen är det bingen som gäller.

mañana blir det plugga, har prov i försäljning och service på onsdag. ska också inom william ett tag imorgon. så härligt det måste vara att ha egen lägenhet.. hade inte bangat att flytta till lägenhet! man vinner ju också på det om man tänker penga mässigt. fast man förlorar ju spanskan.

nu måste jag göra klart engelskan innan klockan bli för sent!

Puss och kram

söndag blir pluggsöndag

fredagen började med att vi drog ner på stranden först, snackade osv. drog sedan till ett café och tog en öl i solskenet. drog sen hem till mig (jag och natti) för att byta om och dra på träning. hade tänkt oss en lugn kväll men det blev ju allt annat än lugnt.

magda frågar om vi vill med till en fest med några spanjorer och självklart säger vi ja. så vi drar först hem till william och förfestar lite och sen kommer spanjorerna och hämtar oss (jag, magda och natta) för att köra till marbella. kommer in på en bar och satte oss och fick in drinkar. dansade hela kvällen och hade riktigt kul! kom hem vid fem (?) och drog på efterfest hos william. efter att ha blivit tillsagda så somnade vi vid klockan sju. vaknade vid tio och va riktigt hungriga. natti och oskar går och köper mat och lagar en jättegod spagetti med köttfärssås. länge sedan! drog sedan hem vid två för att sova! men det blev inte så.. natti följde med och vi la upp lite bilder på face. när natti stack kom magda för att hämta sina grejjer och vi satt och snackade om gårdagens raballder. efter det somnade jag en halvtimme, men blir väckt av mobilen. fast det va bara bra för då kunde jag plugga lite FekB.

efter det kom nils, och efter mycket om och men, efter mycket tjat kom även natti. drack lite te och sen stack vi ut får att dra till fusion som hade tvåårs jubileum igår. men det va så fullt och medans vi väntade på dom andra drog vi till en helt random bar där det fanns bla kareoki. när vi suttit där en stund kom det mer folk, så det va jätte trevligt. gick sedan och köpte en burrito och drog hem och sov.

Puss och kram, bilder kommer senare.

love

RSS 2.0