när veckan är slut

det är den visserligen inte.. men i morgon. såå skönt det ska bli. det blir inget på buddah, så klart när man ser fram emot något så innerligt. nej, det blir choklad istället, blir säkert kul det med.

idag har jag först varit i skolan sen spenderade jag lite tid med m, mysigt som vanligt. behövde prata av mig men gjorde inte det. fan att jag ska vara så feg. fanfanfan. men ska göra det snart.. ska bara samla mod.
vi kollade på film, billy madison. grymt rolig, men lite överdriven. värd att se i alla fall. förresten såg jag morgonsoffan igår, riktigt roligt program! måste ni se. bland annat är björn gustafsson och johan glans med. vet inte helt när det går eller så, men det va på svt 1 i alla fall.

tänkte på det att om ni vill se var det är jag ska gå i skolan i spanien, kan ni gå in på denna länk: http://www.svenskaskolancostadelsol.net/main/ så kan ni läsa och kika på bilder och så.

har tränat hopprep idag också, för första gången på lääänge. har ju skadat mina knän så kan inte riktigt hoppa. har svinigt ont nu eftersom jag tränade innebandy efter det. hade en rolig träning idag i och med att vi bara hade hampus som tränare. har fått en ny tjej som provade också, grymt duktig och hoppas att hon börjar hos oss. nu ska jag plugga lite företagsekonomi, ska ha en så kallad "dugga" i morgon. litet test kan man säga på tre - fyra frågor. ganska enkelt men behöver ändå läsa igenom det. imorgon ska jag också ta tag i matten och gå till mattestugan, vilket jag borde ha gjort för x antal månader sedan... ligger ganska långt bak...

sov gott & dröm sött! puss

/L

157 dagar

idag är det 157 dagar tills jag befinner mig i spanien. vet fortfarande inte om jag vill, men har ändå inga tankar på att inte åka. jag måste åka. måste. jag kommer ångra mig så mycekt om jag inte gör det. det kommer vara en livserfarenhet och jag kommer lära mig så mycket. jag kommer lära känna mig själv på ett annat sätt och bli mer självständig. på ett sätt längtar jag, men gud, jag är nästan redan nervös. annat som jag både längtar till men ändå inte är skolavslutningen. bara 11 veckor kvar. det betyder SOMMAR men också student. ska bli så jävla kul på student veckan, men sen slutar ju alla 3or! så sjukt triskt. fast jag är ju visserligen också borta... på fredag blir det fest, michelle fyller ju år så vi ska först ha en liten "tjejmiddag" med mig, michelle, ida och emmie. god mat och så. efter det ska vi ta oss in till malmö, till buddah och gå på förfest med champagne och tilltugg... när klockan börjar bli mycket kommer mer folk och då är det dans som gäller! och efter 12slaget är det MIN födelsedag! oohhh, jag blir som ett barn när det handlar om paketer! har visserligen inte önskat mig så mycket. känner att jag har det jag behöver..

började förresten  09.45 och slutade 11.05, helt okej skoldag! efter det tog jag bussen hem och cyklade till formtoppen och hämtade mitt gymkort. (har ju börjat med pass och styrketräning.. undrar fortfarande vad jag håller på med) sen cyklade jag till solariet och det va skönt. stannade till på min gamla skola på vägen hem och träffade min bästa kompis lovisa. alltid lika kul att träffa henne! snart ska jag börja laga mat och ikväll blir det TVÅ pass träning.. har redan träningsvärk sedan igår...men vill man vara fin får man lida pin, ha det fint! puss och kram

 /L

skrikande tränare och droppande svett

ibland hatar jag innebandy. idag gjorde jag det. fick spela mycket och gjorde en av mina bästa matcher. positivt. men ändå får man en kommentar rakt upp i fejset. gulligt ju. man skulle aldrig kunna få en kommentar som tillexempel: fan vad grymt det va! nej minsann, tryck ner oss istället, vi kommer nog komma långt! tyvärr förlorade vi och åkte ut. men lika glada är vi för det. håller tummarna för att jossan att inget är brutet eller så i foten, tänker på dig hjärtat.

idag ska jag kanske träffa m men det är ju bara OM han hör av sig, han hade ju såååå mycket läxa och behövdde nog hela dagen OCH kvällen till det.. hmm... man börjar ju undra.

nu ska jag fortsätta på min läxa som jag började på igår. har rätt mycket att göra tills i morgon.. har ju tyvärr flyttat fram allt till sista dagen innan skolan. jag är stolt över mig själv. good bajs

innebandy är kul ibland

492780-3lottajohansson #2 <3

hej! igår va en jobbig dag. visserligen vaknade jag ju brevid världens sötaste pojke men annars va det rätt jobbigt. tog bussen till malmö för att jobba på Wedins skor och det va en dryg dag fast med ovanligt mycket skratt! vi har rätt kul tillsammans... kul att veta att oavsett ålder är man nästan likadan, har samma humor osvosv. på kvällen kom mallaballebus och sov hos mig, gick och la oss tidigt för att sedan sätta klockan på 6.00 för att vi skulle samlar 07.15 på gya. hade dm idag (distriksmästerskap). första matchen blev oavgjord, andra förlorade vi men eftersom vi vann sista så gick vi vidare till kvartsfinal imorgon! ska bli kul, får se hur mycket jag får spela bara... vi har ju en del favoriseringar tyvärr. ikväll ska jag försöka få tag på m och kanske träffa honom en stund annars ska jag bara ta det lugnt för det blir en lång dag imorgon. vill påpeka att jag stör mig på blondinbella :) puss och kram och glad påsk!

TGIF (thanks god, it´s friday!)

heeej! är faktiskt på riktigt bra humör idag, har hittat en ny grupp att lyssna på. grymt sköna låtar.
ikväll ska vi ha gäster. visserligen bara farmor och farfar men ändå. och vi ska ha påskmiddag, gott. men alla ska ha det i morgon utom vår familj. vi är mobbade tror jag :)
ikväll ska jag sova över hos m ska bli jätte mysigt :$ har inte träffat dig sedan i söndags. och det va till och med du som frågade. jag fick en chock. det har ju varit lite konstigt mellan oss nu ett tag..
har varit duktig och dammsugat mitt rum. det behövdes kan jag säga! nu ska jag få lite bilder från när vi va i hästveda med laget, ska bli kul att se! haha, kommer kanske att lägga in några sen. får se hur jag gör och om dom är tillåtna att lägga ut :P see you soon!

dagen efter

idag mår jag faktiskt inte så bra om jag ska vara ärlig för igår va jag på etage, det va riktigt riktigt kul! har aldrig varit där inne innan och va jätte rädd för att inte komma in. jag fyller ju 17 om två veckor och där va 18+ men det gick jätte smidigt eftersom jimmy, som vi förfestade hos, hade vip så vi behövde inte stå i kö ihäller. najs! när vi väl kom in satte vi oss och tog en drink vid vip bordet och efter det skakade vi loss! träffade många sköna människor och hoppas att vi ska dit snart igen!
   idag blir det slappekläder och picknick med josefin och lovisa. underbart väder så det ska bli mysigt! sen måste jag gå till nicole och hämta mina saker och min cykel som ligger kvar där sen igår och ikväll blir det innebandy träning. just nu känner jag inte för det... men kommer väl igång sen!
   får väl försöka gå och plugga nu, min hjärna är inte igång så vi får se hur det komemr sluta. förmodligen att jag sätter på tvn eller somnar. brukar bli så. puss och kram

hästveda

ja, då va man hemma efter tre dagars mys i en stuga med mitt gamla hopprepslag. underbart, mysigt och mycket mycket snö! eftersom vi va sex tjejer så blev det en massa snack om allt mellan himmel och jord och eftersom ingen av oss är normala hittar vi såklart på en massa skit. skönt att komma iväg från denna hålan och vara med vänner man inte alltid är med och slippa allt annat. låta hjärnan koppla av iväg och lugna sig.
   en speciell sak vi har gjort är ju ätit. fy för vad vi har kränkt. godis, chips, popcorn, dippa, glass... ja det kan fortsätta länge. men det är så gott så det är ju okej med lite sånt ibland! dans till gamla och nya låtar, tur att ingen bodde i närheten för dom hade ju blivit döva av våra falska falsetter. efter mycket dans och sång blir man ju varm, och när man är själv mitt ute i skogen är det ju bara att springa naken ut i snön och slänga sig, varför inte liksom? och såklart snubblar clara och skadar sin fot så efter det sprang vi istället ut i trosor och regnstövlar. söta bilder det blev...
   annars har vi försökt bygga en iglo.. men det gick inte så bra. det va ju jobbigt och uttråkande efter ett tag. så istället grävde vi ner clara (offret) i snön. mycket roligare! tack för en mysig kväll med mycket garv!

snart kommer mammie hem. bäst att packa upp väskan annars blir det ett jävla liv. och sen ska jag hoppa in i duschen, känner att det behövs... ikväll ska jag äta hos nicole, blir väl makaroner som vanligt och efter det blir det en skitrolig förfest (hoppas jag) och sen drar vi vidare till shake. det är visserligen 16 men det finns inget annat att göra och det kan ju faktiskt bli kul. tills vi hörs, take care!

välkommen till min värld

okej, då har man skapat en blogg. oj. det betyder altså att alla i hela världen kan läsa vad jag skriver. alla kan läsa mina tankar. alla kan läsa om mitt liv. visserligen är det ingen som vet om att jag har den än. och innan jag berättar för någon kommer jag nog ha skrivit rätt mycket. för jag vet inte om jag kommer berätta. hur vet man att man inte skriver för mycket om sig själv? att man skriver för mycket om någon annan? nej.. vad har jag gett mig in på? ni kanske tycker jag är töntig nu. men detta är ändå en stor grej. men allt handlar om mitt liv. min egen dagbok på internet som alla kan läsa.

för er som inte vet ska jag flytta till spanien i september. fan vad roligt tänker ni säkert! och ja, det ska bli så jävla kul! men kommer jag klara det? jag börjar tvivta på mig själv. jag ska läsa tvån där, samhälle-ekonomi. ska bo hos en helt främmande familj, som bara pratar spanska. och seriöst, hur bra är jag på spanska? jag ska visserligen gå i en svensk skola, vilket är skönt. jag slipper gå om sen. skolan ligger i fuengirola, vid kusten. ena halvan skriker: JAG LÄNGTAR! andra skriker: JAG VILL INTE. jag lämnar allt. lämnar låter hemskt men det känns så. familjen. vännerna.

från ett ämne till ett annat. TACK tjejer för igår. det va sååå kul! vi hade överraskningsfest för sandra. och det va så kul att se hennes uttryck!  chockad och tårögd. en helt underbar och rolig kväll hemma hos sandra med god mat och dricka, spel och skratt. jag har så kul med er, dom bästa stunderna. bilder kommer sen om jag är ambitiös nog.

ha det så bra tills vi hörs igen!

RSS 2.0